content image

Goedkoopste van het noorden!

                                

Over ons

In 2008 wordt Auto-onderdelenshop A&B opgericht door Mimoun El Aboussi en Gelske Bakker. Mimoun is hiervoor werkzaam in de export van automaterialen, hierbij geassisteerd door Gelske. Het echtpaar besluit dichterbij huis auto-onderdelen te gaan leveren. Vanuit een bedrijfsunit aan de Sjoerdaweg in Kollum verkopen ze de eerste auto-onderdelen.

Het bedrijf groeit uit tot een begrip in de regio en de bedrijfsunit wordt te klein. Een geschikte nieuwe locatie blijkt dichtbij te liggen. Begin 2015 openen Mimoun en Gelske aan de Sjoerdaweg 22 hun nieuwe winkel met een magazijn van 500 vierkante meter op twee verdiepingen. 

Inmiddels is A&B auto’s uitgegroeid tot een grote speler op auto-onderdelengebied. Een gedreven en deskundig team van zeven medewerkers zorgt dat auto-onderdelen zo snel mogelijk bezorgd worden.

Drie chauffeurs bezorgen de gehele dag onderdelen in heel Noord-Nederland. Onderdelen op voorraad kunnen hierdoor dezelfde dag geleverd worden, soms zelf binnen een uur. 

"Ik vind het leuk om te sleutelen aan mijn eigen auto. A en B in Kollum heeft precies wat ik zoek. Ik haal er graag mijn poetsspullen en gereedschap."

content image

Het team van A en B Auto-onderdelen: Karim el Aboussi, Mimoun el Aboussi, Gelske el Aboussi-Bakker, Margriet Bosma, Pieter Posthumus en Meindert Atema‚Äč.

content image

A en B Auto-onderdelen bezorgt uw auto-onderdelen en materialen snel door heel Noord-Nederland!